KOMPLET ME TEKSTURË TË VALËZUAR

Komplet me dy pjesë. Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Mbërthim me kopsa në shpinë. Mbathje me kombinim me mes elastik.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E bardhë e thyer | 1333/537

22,95 EUR

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë