KOMPLET KOMBINIM ME XHEP

Komplet me dy pjesë rustike me kombinim. Bluzë jakë e rrumbullakët dhe pa mëngë. Mbërthim me kopsa te supet. Xhep tip pllakë në kraharor. Finiturë me çarje anësore në palë. Pantallona të shkurtra me qemer elastik dhe aplikim me lidhëse përpara. Finiturë me palë të përthyer.
Kjo pako është e pandashme, duhet të kthehet e plotë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Natyral | 4805/625

19,95 EUR

Zgjidh masën

 • 1-3 months (62 cm)
  Coming soon1-3 months (62 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 3-6 months (68 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 6-9 months (74 cm)
  Coming soon6-9 months (74 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 9-12 months (80 cm)
  Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë