KOMONOSHE TË SHKURTRA ME LULE

Kominoshe të shkurtra me jakë të drejtë me finiturë hoje blete, me rrudha dhe tiranda. Mbërthim me kopsa me sustë poshtë. Stampim all over.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Natyrale e hapur | 6224/659

12,95 EUR

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
    Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë