KOMONOSHE TË SHKURTRA ME LULE

Kominoshe të shkurtra me jakë të drejtë dhe tiranda me finiturë me flutura. Mbërthim me kopsa me sustë poshtë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E bardhë e thyer | 5350/582

10,95 EUR-35%6,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
    Coming soon6-9 months (74 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
  • 9-12 months (80 cm)
    Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë