KOMINOSHE TEKSTURË CUT OUT

Kominoshe me teksturë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Mbërthim në formë loti me kopsë prapa. Detaj cut out në bel.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 55% poliestër e ricikluar.

E GJELBËR | 6201/731

19,95 EUR

Zgjidh masën

 • 6 vjeç (116 cm)
 • 7 vjeç (122 cm)
 • 8 vjeç (128 cm)
 • 9 vjeç (134 cm)
 • 10 vjeç (140 cm)
 • 11-12 vjeç (152 cm)
  Coming soon11-12 vjeç (152 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 13-14 vjeç (164 cm)
  Coming soon13-14 vjeç (164 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë