KOMINOSHE TË SHKURTRA ME QËNDISJE

Kominoshe të shkurtra me jakë të drejtë dhe tiranda të kryqëzuara në shpinë me kopsa. Finiturë me flutura dhe llastiqe. Mbyllje me kopsa poshtë. Motive me qëndisje me lule.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Ngjyrë kastori | 4805/622

17,95 EUR

Zgjidh masën

 • 1-3 months (62 cm)
  Coming soon1-3 months (62 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 3-6 months (68 cm)
  Coming soon3-6 months (68 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 6-9 months (74 cm)
  Coming soon6-9 months (74 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 9-12 months (80 cm)
  Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë