KOMINOSHE TË DERDHURA ME GUFA

Kominoshe të derdhura me jakë të rrumbullakët me llastik fundor dhe mëngë të shkurtra të fryra. Aplikim fjongo tek jaka.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E kaltër e hapur | 3333/916

19,95 EUR-40%10,99 EUR

Zgjidh masën

 • 6 vjeç (116 cm)
 • 7 vjeç (122 cm)
 • 8 vjeç (128 cm)
  Coming soon8 vjeç (128 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 9 vjeç (134 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 10 vjeç (140 cm)
 • 11-12 vjeç (152 cm)
 • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë