KOMINOSHE OPENWORK

Kominoshe me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa përpara me kapak dhe me sustë poshtë. Motive me vrima dhe palë me llastiqe.

JOIN LIFE Care for fiber & water: të paktën 50% poliestër e ricikluar.

Portokalli e çelur | 3905/560

17,95 EUR

Zgjidh masën

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë