KOMINOSHE ME KAPUÇ ME TEKSTURË

Kominoshe me kapuç dhe mëngë të shkurtra. Mbërthim me kopsa përpara. Xhepa tip pllakë të përparmë.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.

Gri e errët | 4333/556

17,95 EUR

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)
    Coming soon4-5 years (110 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë