KOMINOSHE HOJE BLETE TIE DYE

Kominoshe jakë e rrumbullakët dhe pa mëngë. Detaj hoje blete në kraharor.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.

Rozë | 4333/006

17,95 EUR-25%12,99 EUR

Zgjidh masën

  • 6 vjeç (116 cm)
  • 7 vjeç (122 cm)
  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

  • Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.