KOMINOSHE E SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË Detaje

 

E zezë - 5039/415

Kominoshe e shkurtër me jakë V të madhe dhe pa mëngë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KOMINOSHE E SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 2 nga KOMINOSHE E SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 3 nga KOMINOSHE E SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 4 nga KOMINOSHE E SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË të Zara-s