PULOVRA

 • BLUZË PELLUSH
 • BLUZË PELLUSH
 • BLUZË PELLUSH
 • Triko për të Porsalindur

  Trikot janë posaçërisht të gjithanshme për të porsalindurit. Koleksioni jonë është i krijuar nga materiale të buta për të siguruar rehati derisa fëmijët flejnë apo edhe kur janë të zgjuar, ndërsa stampimet dhe motivet tona të gëzuara sjellin theks lozonjar. Pantallonat e vrapimit, pantallonat dhe kominoshet e shkurtëra për të porsalindurit kombinohen shumë mirë me këtë koleksion simpatik, ndërsa aksesorët për të porsalindur - që përfshinë përparëset, dorashkat dhe kapotët - janë shoqëruese të këndshme.
 • BLUZË ME KOMBINIM WAFFLE
 • BLUZË PELLUSH
 • BLUZË ME TEKST
  BLUZË ME TEKST