KIDS/ VALIXHE TRAVEL

Valixhe udhëtimi tip trolley me detaj me ngjyra. Mbërthim me zinxhir. Ka një rrip dore dhe një dorëz të zgjatshme me dy lartësi për fëmijë dhe të rritur. Ka brenda saj një mbyllje rrjetë me zinxhir në njërën nga pjesët e saj. Ka katër rrota rrotulluese.


LARTËSIA X GJERËSIA X THELLËSIA: 50 X 32 X 22 CM

Rozë | 1100/830

75,95 EUR

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë
  • Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.