KIDS/ MBAJTËSE SHISHESH TEKNIKE

Këllëf mbajtëse shishesh pëlhure me kombinim ngjyrash. Mbërthim me të mbledhur me dopio lidhëse dhe kapëse me sustë. Xhep përpara rrjetë. Rrip supi.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 18 x 9 x 9 cm

Vjollcë e purpurt | 1266/930

15,95 EUR

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë