KIDS/ KËLLËF CELULARI SHUMËNGJYRËSH

Këllëf celulari shumëngjyrësh me format çante postieri me kapak. Mbyllje me zinxhir dhe dorëz. Rrip supi i heqshëm dhe i rregullueshëm. Pjesa e pasme transparente.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 20 x 11 x 2 cm

Shumëngjyrëshe | 1275/930

12,95 EUR

Shtoje në shportë