KIDS/ ÇANTË SHPINE SHUMËNGJYRËSHE TEKNIKE

Çantë shpine mini me kombinim ngjyrash. Ka një ndarje kryesore dhe xhep përpara. Mbërthim me zinxhir.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 21 x 19 x 10 cm.

Shumëngjyrëshe | 1274/930

19,95 EUR

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë
  • Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.