KIDS/ ÇANTË SHPINE MINI ME NDRYSHIM NGJYRE

Çantë shpine e vogël me ndarje kryesore dhe xhep përpara me mbyllje zinxhir dhe dy xhepa anash. Përfshin një portofol të heqshëm me mbyllje me zinxhir. Astar i brendshëm pëlhure. Rrip dore dhe rripa supi të rregullueshëm.

Fabrikuar nga një pëlhurë e veçantë me pigmente që aktivizohen kur ekspozohen ndaj rrezeve UV të diellit. Kur mungon drita e diellit, disa pjesë kanë ngjyrë të bardhë dhe kur ekspozohen ndaj rrezeve UV, këto fillojnë të ndryshojnë ngjyrën.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 26 x 18 x 11 cm

E bardhë e papërpunuar | 1116/930

22,95 EUR-65%7,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

  • VETËM NJË MASË

Shtoje në shportë