KIDS/ ATLETE NGJYRA PASTEL

Atlete shumëpjesëshe me mbërthim me lidhëse të rregullueshme. Astar i brendshëm dhe taban pëlhure me efekt memorizues. Shuall gome.

E verdhë | 2402/930

22,95 EUR-65%6,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39

Shtoje në shportë