KËMISHË STRUKTURË ME VIJA

Këmishë jakë e rrumbullakët dhe pa mëngë. Mbërthim me kopsa në bust.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 30% pambuk i ricikluar.

Rozë lule vathi | 6062/106

15,95 EUR

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
    Shih produkte të ngjashme
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë