KËMISHË SHUMË E GJATË

Këmishë me jakë me kapak dhe mëngë të gjata me finiturë të përthyer me ilik dhe kopsë. Xhepa të përparmë pllakë me kapak dhe xhepa anësorë të fshehur nën tegel. Palë fundore me çarje anësore. Mbërthim i përparmë me kopsa metalike me sustë.

JOIN LIFE Care for fiber & water: të paktën 25% poliestër e ricikluar.

E zezë | 7901/812

45,95 EUR

Zgjidh masën

  • XS
  • S
  • M
  • L

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë