KËMISHË PUPLINI ME LULE

16,95 EUR

Këmishë me jakë të rrumbullakët, zbukurim dantelle dhe mëngë të gjata me llastik fundor. Mbërthim me kopsa në shpinë.

E kaltër e hapur | 5767/552

Zgjidh masën

Shtoje në shportë