KAPELË E THURUR Detaje

 

E gjelbër - 7282/697

Kapelë e thurur me finiturë të përthyer poshtë.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KAPELË E THURUR të Zara-s
Pamje 2 nga KAPELË E THURUR të Zara-s
Pamje 3 nga KAPELË E THURUR të Zara-s
Pamje 4 nga KAPELË E THURUR të Zara-s