KËPUCË TË ZEZA LËKURE Detaje

 

I zi - 2503/520

Këpucë me lidhëse. Fabrikuar me lëkurë, finiturë kamosh me dy shtresa. Ngjyrë e zezë. Lidhëse me katër kalime. Tabani dhe astari fabrikuar me lëkurë. Look casual.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËPUCË TË ZEZA LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga KËPUCË TË ZEZA LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga KËPUCË TË ZEZA LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga KËPUCË TË ZEZA LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga KËPUCË TË ZEZA LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga KËPUCË TË ZEZA LËKURE të Zara-s