KËPUCË SPORTIVE BAZIKE Detaje

 

Blu e errët - 2502/520

Këpucë sportive. Bërë lloj kamoshi. Lidhëse me pesë rripa. Stil kazual. Detaje të dorezës në thembër. Shuall ngjyrë e bardhë. E disponueshme në ngjyrë bezhë dhe blu.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËPUCË SPORTIVE BAZIKE të Zara-s
Pamje 2 nga KËPUCË SPORTIVE BAZIKE të Zara-s
Pamje 3 nga KËPUCË SPORTIVE BAZIKE të Zara-s
Pamje 4 nga KËPUCË SPORTIVE BAZIKE të Zara-s
Pamje 5 nga KËPUCË SPORTIVE BAZIKE të Zara-s