KËPUCË LËKURE Detaje

 

Kafe - 9507/003

Këpucë 100% lëkurë lope me detaje të prera. Mbyllje me lidhëse. Astar cope dhe taban interior 100% lëkurë lope. Detaje tegeli me kontrast në taban.

JOIN LIFE
Care for planet: Lëkurë e regjur duke përdorur praktika më të qëndrueshme.
Këto produkte janë prodhuar në fabrika të lëkurëve të çertifikuara Leather Working Group, duke përdorur energji të rinovueshme dhe teknologji që reduktojnë konsumin e ujit.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËPUCË LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga KËPUCË LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga KËPUCË LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga KËPUCË LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga KËPUCË LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga KËPUCË LËKURE të Zara-s