KËMISHË TYL ME QËNDISJE Detaje

 

E zezë - 2878/022

Këmishë gjysmë transparente me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata me mansheta. Xhepa të mëdhenj me kapak përpara në kraharor. Detaje me qëndisje kombinuar me një ngjyrë. Finiturë me çarje anësore. Mbërthesë përpara me kopsa kombinuar me kontrast.

Ky artikull nuk përfshin astar të brendshëm.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË TYL ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË TYL ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË TYL ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË TYL ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË TYL ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË TYL ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË TYL ME QËNDISJE të Zara-s