KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR NON IRON Detaje

 

I bardhë - 5445/401

Këmishë regular fit konfeksionuar me pëlhurë elastike që minimizon nevojën për hekurosje. Jakë me kapak përpara me kopsa dhe mëngë të gjata te mbyllura me kopsë. Mbërthesë përpara me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR NON IRON të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR NON IRON të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR NON IRON të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR NON IRON të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR NON IRON të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR NON IRON të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR NON IRON të Zara-s