KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR ME KUADRATE Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 4031/212

Këmishë regular fit me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata të mbyllura me kopsë. Xhep i jashtëm në kraharor. Mbyllje përpara me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: EcoVeroTMViscose.
EcoVeroTM është çertifikuar nga EU Ecolabel dhe plotëson standardet më të larta mjedisore të Bashkimit Evropian që nga lënda e parë deri në prodhimin e saj, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË THURJE E STRUKTURUAR ME KUADRATE të Zara-s