KËMISHË ROMANTIKE ME FLUTURA Detaje

 

Natyrale e hapur - 1381/501

Këmishë romantike me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbyllje me kopsa mbrapa dhe aplikim me flutura në supe. Motive me qëndisje.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 85% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË ROMANTIKE ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË ROMANTIKE ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË ROMANTIKE ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË ROMANTIKE ME FLUTURA të Zara-s