KËMISHË PUPLIN ME XHEPA Detaje

 

I bardhë - 2173/262

Këmishë me jakë xhakete dhe mëngë të gjata. Xhep me plastron në gjoks. Pjesa e poshtme asimetrike. Mbyllje e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s