KËMISHË PUPLIN ME RRUDHA Detaje

 

Karamel - 2401/029

Këmishë me jakë me kapak dhe e ngritur dhe mëngë të gjata me rrudha. Hem me finiturë asimetrike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË PUPLIN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË PUPLIN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË PUPLIN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË PUPLIN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË PUPLIN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË PUPLIN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË PUPLIN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË PUPLIN ME RRUDHA të Zara-s