KËMISHË PUPLIN ME QËNDISJE Detaje

 

I bardhë - 6895/040

Këmishë me jakë xhakete dhe mëngë të gjata me finiturë elastike dhe flutura në fund. Detaje me qëndisje kombinuar me një ngjyrë. Mbërthesë përpara me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË PUPLIN ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË PUPLIN ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË PUPLIN ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË PUPLIN ME QËNDISJE të Zara-s