KËMISHË OVERSIZE ME VIZA Detaje

 

E kaltër - 1132/367

Këmishë tip oversize me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata me kopsa. Mbërthesë me kopsa përpara. Finiturë poshtë asimetrike. Stampim me vija.

JOIN LIFE
Care for water: Këto veshje janë prodhuar duke përdorur teknologji që reduktojnë konsumin e ujit në proceset e ngjyrosjes.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga KËMISHË OVERSIZE ME VIZA të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË OVERSIZE ME VIZA të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË OVERSIZE ME VIZA të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË OVERSIZE ME VIZA të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË OVERSIZE ME VIZA të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË OVERSIZE ME VIZA të Zara-s