KËMISHË MELANGE TRAVELER Detaje

 

E kaltër - 0220/301

Këmishë slim fit e konfeksionuar me material elastik me ajrim dhe tharje të shpejtë. Jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata të mbyllura me kopsë. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË MELANGE TRAVELER të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË MELANGE TRAVELER të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË MELANGE TRAVELER të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË MELANGE TRAVELER të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË MELANGE TRAVELER të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË MELANGE TRAVELER të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË MELANGE TRAVELER të Zara-s