KËMISHË ME VIJA ME FLUTURA Detaje

 

E kaltër/ E bardhë - 2119/220

Këmishë me jakë me kapak përpara me mëngë të gjata me mansheta. Detaje me flutura. Mbërthesë përpara me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË ME VIJA ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË ME VIJA ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË ME VIJA ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË ME VIJA ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË ME VIJA ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË ME VIJA ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË ME VIJA ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË ME VIJA ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 9 nga KËMISHË ME VIJA ME FLUTURA të Zara-s