KËMISHË ME THURJE DHE KUADRATE Detaje

 

Kuqe/e zezë - 2324/410

Këmishë e derdhur me prerje të rregullt me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata me manshet me kopsë. Xhep i jashtëm mbi gjoks. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga KËMISHË ME THURJE DHE KUADRATE të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË ME THURJE DHE KUADRATE të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË ME THURJE DHE KUADRATE të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË ME THURJE DHE KUADRATE të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË ME THURJE DHE KUADRATE të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË ME THURJE DHE KUADRATE të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË ME THURJE DHE KUADRATE të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË ME THURJE DHE KUADRATE të Zara-s