KËMISHË ME QËNDISJE Detaje

 

I bardhë - 5598/021

Këmishë me jakë të lartë dhe mëngë të gjata këmbanë. Detaje me qëndisje kombinuar me një ngjyrë. Palë me flutura në fund. Mbërthesë mbapa me të çarë me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË ME QËNDISJE të Zara-s