KËMISHË ME KUADRATE BAZIKE Detaje

 

Ngjyrë vaji - 6608/397

Këmishë prerje e rregullt konfeksionuar me pambuk. Jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata me mansheta me kopsa. Mbërthesë përpara me kopsa.

• Pëlhurë e rehatshme.
• Pastrim dhe hekurosje e lehtë
• Nuk mban erë nga djersa.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË ME KUADRATE BAZIKE të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË ME KUADRATE BAZIKE të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË ME KUADRATE BAZIKE të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË ME KUADRATE BAZIKE të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË ME KUADRATE BAZIKE të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË ME KUADRATE BAZIKE të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË ME KUADRATE BAZIKE të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË ME KUADRATE BAZIKE të Zara-s
Pamje 9 nga KËMISHË ME KUADRATE BAZIKE të Zara-s