KËMISHË ME GOLF TË VARUR Detaje

 

E bardhë e thyer - 3666/035

Këmishë me jakë të varur dhe pa mëngë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË ME GOLF TË VARUR të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË ME GOLF TË VARUR të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË ME GOLF TË VARUR të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË ME GOLF TË VARUR të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË ME GOLF TË VARUR të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË ME GOLF TË VARUR të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË ME GOLF TË VARUR të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË ME GOLF TË VARUR të Zara-s