KËMISHË E GJERË XHINS ME GRISJE Detaje

 

Kaki - 6917/450

Këmishë e gjerë me jakë me kapak dhe mëngë të gjata të mbledhura tek kyçi me kopsë. Efekt i zbardhur me grisje. Xhepa të mëdhenj në kraharor. Mbërthesë përpara me perçinë.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

4 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga KËMISHË E GJERË XHINS ME GRISJE të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË E GJERË XHINS ME GRISJE të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË E GJERË XHINS ME GRISJE të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË E GJERË XHINS ME GRISJE të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË E GJERË XHINS ME GRISJE të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË E GJERË XHINS ME GRISJE të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË E GJERË XHINS ME GRISJE të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË E GJERË XHINS ME GRISJE të Zara-s