KËMISHË E GJERË ME RRUDHA Detaje

 

Vanilje - 2203/202

Këmishë e gjerë me jakë të palosur dhe mëngë të gjata me mansheta me llastik. Detaje të rrudhave në shpinë. Fund asimetrik me kordon të rregullueshëm. Mbërthesë përpara me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga KËMISHË E GJERË ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË E GJERË ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË E GJERË ME RRUDHA të Zara-s