KËMISHË E GJATË DANTELLË DEKORATIVE Detaje

 

I bardhë - 3666/058

Këmishë gjysmë transparente me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata të mbyllura në fund. Detaje dantella dekorative e kombinuar me një ngjyrë. Palë me flutura në fund. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË E GJATË DANTELLË DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË E GJATË DANTELLË DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË E GJATË DANTELLË DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË E GJATË DANTELLË DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË E GJATË DANTELLË DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË E GJATË DANTELLË DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË E GJATË DANTELLË DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË E GJATË DANTELLË DEKORATIVE të Zara-s