KËMISHË DENIM BAZIKE Detaje

 

E kaltër e mesme - 6987/300

Këmishë regular fit me jakë me kapak përpara me kopsë dhe mëngë të gjata të mbyllura me kopsë. Xhep i jashtëm në kraharor. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

Zgjidh ngjyrën

4 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga KËMISHË DENIM BAZIKE të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË DENIM BAZIKE të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË DENIM BAZIKE të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË DENIM BAZIKE të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË DENIM BAZIKE të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË DENIM BAZIKE të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË DENIM BAZIKE të Zara-s