KËMISHË ASIMETRIKE ME FJONGO Detaje

 

NË Të GJELBËR - 2117/450

Këmishë e derdhur me jakë me kapak dhe mëngë të gjata me finiturë në manshetë me kopsë. Detaje hemi asimetrik dhe fjongo në bel. Pala në shpinë. Mbërthesë në pjesën e sipërme me kopsa.

GJATËSI MODELI: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: viskozë më e qëndrueshme.
Viskoza më e Qëndrueshme vjen nga druri i pyjeve të menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme që garanton ripyllëzimin e tyre. Prodhimi i saj konsumon më pak ujë dhe energji.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË ASIMETRIKE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË ASIMETRIKE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË ASIMETRIKE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË ASIMETRIKE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË ASIMETRIKE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË ASIMETRIKE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË ASIMETRIKE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË ASIMETRIKE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 9 nga KËMISHË ASIMETRIKE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 10 nga KËMISHË ASIMETRIKE ME FJONGO të Zara-s