JELEK QË VISHET NGA DY ANËT ® REPREVE Detaje

 

Kaki - 5992/703

Jelek që vishet nga dy anët me kapuç dhe mbërthesë me zinxhir në pjesën e përparme. Xhepa të përparme të jashtëm me mbyllje me perçina.

JOIN LIFE
Care for fiber: mbushje 100% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga JELEK QË VISHET NGA DY ANËT ® REPREVE të Zara-s
Pamje 2 nga JELEK QË VISHET NGA DY ANËT ® REPREVE të Zara-s
Pamje 3 nga JELEK QË VISHET NGA DY ANËT ® REPREVE të Zara-s
Pamje 4 nga JELEK QË VISHET NGA DY ANËT ® REPREVE të Zara-s
Pamje 5 nga JELEK QË VISHET NGA DY ANËT ® REPREVE të Zara-s
Pamje 6 nga JELEK QË VISHET NGA DY ANËT ® REPREVE të Zara-s
Pamje 7 nga JELEK QË VISHET NGA DY ANËT ® REPREVE të Zara-s
Pamje 8 nga JELEK QË VISHET NGA DY ANËT ® REPREVE të Zara-s