JELEK PJESA PËRPARA E RRUMBULLAKËT Detaje

 

E zezë - 2456/541

Jelek me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë. Xhepa të rremë dopio fileto në pjesën e sipërme. Tegel asimetrik. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga JELEK PJESA PËRPARA E RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 2 nga JELEK PJESA PËRPARA E RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 3 nga JELEK PJESA PËRPARA E RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 4 nga JELEK PJESA PËRPARA E RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 5 nga JELEK PJESA PËRPARA E RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 6 nga JELEK PJESA PËRPARA E RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 7 nga JELEK PJESA PËRPARA E RRUMBULLAKËT të Zara-s