JELEK PA KAPAK Detaje

 

E zezë - 2199/295

Jelek me jakë të palosur dhe pa mëngë. Xhepa tegel tub në pjesën e sipërme. Mbyllje me grep metalik.

GJATËSI MODELI: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga JELEK PA KAPAK të Zara-s
Pamje 2 nga JELEK PA KAPAK të Zara-s
Pamje 3 nga JELEK PA KAPAK të Zara-s
Pamje 4 nga JELEK PA KAPAK të Zara-s
Pamje 5 nga JELEK PA KAPAK të Zara-s
Pamje 6 nga JELEK PA KAPAK të Zara-s
Pamje 7 nga JELEK PA KAPAK të Zara-s
Pamje 8 nga JELEK PA KAPAK të Zara-s