JELEK ME THURJE Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 5802/008

Jelek i thurur me jakë V dhe pa mëngë. Detajet e trikotazhit në formë të numrit tetë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga JELEK ME THURJE të Zara-s
Pamje 2 nga JELEK ME THURJE të Zara-s
Pamje 3 nga JELEK ME THURJE të Zara-s
Pamje 4 nga JELEK ME THURJE të Zara-s
Pamje 5 nga JELEK ME THURJE të Zara-s
Pamje 6 nga JELEK ME THURJE të Zara-s
Pamje 7 nga JELEK ME THURJE të Zara-s
Pamje 8 nga JELEK ME THURJE të Zara-s