JELEK I TRIKOTUAR Detaje

 

E zezë - 6254/021

Jelek i thurur me jakë V dhe pa mëngë. Xhepa të rremë me fileto përpara. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga JELEK I TRIKOTUAR të Zara-s
Pamje 2 nga JELEK I TRIKOTUAR të Zara-s
Pamje 3 nga JELEK I TRIKOTUAR të Zara-s
Pamje 4 nga JELEK I TRIKOTUAR të Zara-s
Pamje 5 nga JELEK I TRIKOTUAR të Zara-s
Pamje 6 nga JELEK I TRIKOTUAR të Zara-s
Pamje 7 nga JELEK I TRIKOTUAR të Zara-s