JELEK I THURUR ME XHEPA Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 9667/003

Jelek i thurur me jakë V dhe pa mëngë. Xhep I jashtëm me kapak në pjesën e sipërme. Mbyllje përpara me kopsa.

GJATËSI MODELI: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga JELEK I THURUR ME XHEPA të Zara-s
Pamje 2 nga JELEK I THURUR ME XHEPA të Zara-s
Pamje 3 nga JELEK I THURUR ME XHEPA të Zara-s
Pamje 4 nga JELEK I THURUR ME XHEPA të Zara-s
Pamje 5 nga JELEK I THURUR ME XHEPA të Zara-s
Pamje 6 nga JELEK I THURUR ME XHEPA të Zara-s
Pamje 7 nga JELEK I THURUR ME XHEPA të Zara-s
Pamje 8 nga JELEK I THURUR ME XHEPA të Zara-s